En g├╝zeli bitkisel beslenmek!
Birbirinden lezzetli tariflerini payla┼č, yeni tarifleri ke┼čfet...

  • Vegan Pesto Sos

     oveganolsanbari g├╝ncelledi 1 ayl─▒k, 3 haftalar ├Ânce 1 ├ťye · 1 G├Ânder
  • oveganolsanbari

    ├ťye
    Eyl├╝l 1, 2020 at 9:52 am

    Malzemeler ­čôŁ

    * 2 bu╠łyu╠łk demet taze fesleg╠ćen ­čî┐
    * 1 yemek kas╠ž─▒g╠ć─▒ nutritional yeast ya da vegan parmesan peyniri (isteg╠će bag╠ćl─▒)
    * 1 ku╠łc╠žu╠łk paket c╠žam f─▒st─▒g╠ć─▒( yan─▒nda c╠žig╠ć ceviz ic╠ži ve kaju da kullanabilirsiniz)
    * 1 su bardag╠ć─▒ zeytinyag╠ć─▒
    * 5 dis╠ž sar─▒msak ­čžä
    * Tuz ­čžé (isterseniz hardal tohumu da kullanabilirsiniz)

    Yap─▒l─▒s╠ž─▒ ­čĹę­čĆ╗ÔÇŹ­čŹ│

    1. Fesleg╠ćenlerin yapraklar─▒n─▒ kullan─▒yoruz sadece o yu╠łzden yapraklar─▒ saplar─▒ndan ay─▒r─▒p y─▒k─▒yoruz ve birkac╠ž parc╠žaya ay─▒r─▒yoruz, saplar─▒ da gu╠łnes╠žte veya f─▒r─▒nda kurutarak ufalay─▒p kuru baharat olarak kullanabilirsiniz.
    2. Aromas─▒ ve yag╠ć─▒n─▒n daha yog╠ćun hissedilmesi ic╠žin c╠žam f─▒st─▒klar─▒n─▒ yag╠ćs─▒z tavada 2-3 dakika kadar kavuruyoruz.
    3. Sar─▒msaklar─▒, kavrulmus╠ž c╠žam f─▒st─▒klar─▒n─▒ ve fesleg╠ćen yapraklar─▒n─▒ mutfak robotunda pu╠łre haline getiriyoruz.
    4. Nutritional yeasti ve zeytinyag╠ć─▒n─▒ azar azar ekleyip homojen bir kar─▒s╠ž─▒m elde edene kadar 2-3 dk daha kar─▒s╠žt─▒rmaya devam ediyoruz.

    Pu╠łf Noktas─▒
    Sosun aromas─▒n─▒n daha kuvvetli, k─▒vam─▒n─▒n daha yog╠ćun olmas─▒n─▒ istiyorsan─▒z robot yerine tu╠łm malzemeleri havanda do╠łvebilirsiniz. Buzdolab─▒nda kapag╠ć─▒ kapal─▒ olarak kavanozda ya da derin dondurucuda u╠łzeri kapal─▒ buzluklarda porsiyon olarak kullanmak u╠łzere saklayabilirsiniz.

    Afiyet olsun.

Cevap giri┼č yap─▒n.

Orijinal Yaz─▒
0 -den 0 g├Ânderiler Haziran 2018
┼×imdi